Eye Masks

Eye_gruppe

Øyemasker har en avkjølende, fuktighetsgivende og beroligende effekt. Maskene inneholder en høy konsentrasjon virkestoffer, som kan hjelpe til med å bekjempe og redusere fine linjer, mørke ringer og poser under øynene. Våre deilige øyemasker i hydrogel er spesielt utviklet for det delikate området rundt øynene, og tilfører rikelig med fuktighet til huden.

Et tips er å bruke øyemasker før du legger sminke.

Calming: Honey

Reparerende og mykgjørende

Fuktighetsgivende, beroligende og forebygger aldring.

Egenskaper: Honning er en fantastisk ingrediens som har vært brukt i alle år til både hudpleie og mye annet, og som har svært mange gode egenskaper. En av dem er å tilføre huden intens fuktighet som gir en myk, smidig og glatt hud. Honning er også rik på antioksidanter og har antibakterielle egenskaper, noe som bidrar til å motvirke både aldringstegn og urenheter i huden. Honning kan dessuten lysne arr, og har en lindrede effekt på solbrenthet. Denne masken er perfekt for alle hudtyper.

Hydrate: Algae

Fuktighetgivende og forfriskende.

Intens fuktighet, revitaliserende og forfriskende.

Egenskaper: Alger har en umiddelbar fuktighetsgivende effekt, noe som gjør huden myk og smidig. Alger er også effektive antioksidanter, noe som betyr at de beskytter mot frie radikaler som forårsaker aldring av huden. Denne masken passer for alle hudtyper, og er perfekt for deg med tørr og sensitiv hud, og for deg som ønsker å forebygge mot aldringstegn.

De- Puff: Charcoal

Reduserer poser og mørke ringer under øynene.

Reduserer poser, mørke ringer og tilfører fuktighet til den delikate huden under øynene.

Egenskaper: Kull har en avkjølende, beroligende, lindrende og fuktighetsgivende effekt på huden. Kull forebygger også aldringstegn, og er kjent for å rengjøre i dybden, noe som gir en matt, klar og balansert hud. Aktivt kull er helt naturlig og skånsomt for huden, og kan derfor ofte brukes selv av de med meget sensitiv hud.

Anti-age: Caviar

Oppstrammende og reduserer linjer og rynker

Hudfornyende, fuktighetsgivende og gjenoppretter elastisitet

Egenskaper: Kaviar er rik på vitaminer, mineraler, aminosyrer og omega-3 fettsyrer, som alle har gode effekter på huden. Kaviar inneholder blant annet selen og kalium, som bidrar til å øke hudens elastisitet. Huden vil også tilføres rikelig med fuktighet. Masken er rik på antioksidanter som vitamin A, D og E, som beskytter huden mot ytre påvirkninger som fremskynder aldringsprosessen, og bidrar til å reparere eksisterende skader i huden.

Bruk:

1) Rengjør og tørk huden.

2) Fjern beskyttelsesfilmen, og legg maskene under øynene med den blanke siden ned. Unngå kontakt med øyene.

3) La virke i 20-25 minutter.

4) Ta av maskene. Klapp lett til resterende serum har absorbert inn i huden. Det er ikke nødvendig å vaske ansiktet etter bruk.

Eye_Mask_HowTo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s