Peel-Off Masks

 

 

PeelOff_Group

 

Peel-off-masker kan påføres i hele ansiktet eller bare i T-sonen (nese, panne, hake). Masken fester seg til det øverste hudlaget, og fjerner smuss og tilstoppede porer når den dras av.

Masken bruker ca. 20-30 minutter på å stivne på huden. Den må være helt tørr før man begynner å trekke den av.

Cleanse: Charcoal

Rensende og mattende

Fjerner døde hudceller og er dyprensende, mattende og poresammentrekkende.

Aktivt kull er kjent for å rengjøre i dybden, har stor evne til å absorbere overflødig talg og redusere sorte prikker. Kull vil også redusere blankhet, noe som gir en matt, klar og balansert hud. Aktivt kull er helt naturlig og skånsomt for huden, og kan derfor ofte brukes selv av de med meget sensitiv hud. Denne masken har dessuten en eksfolierende effekt, og fjerner dermed døde hudceller for en klar og glatt hud, og har antibakterielle egenskaper som motvirker irritasjoner i huden.

Hydrate: Algae

Fuktighetgivende og forfriskende.

Intens fuktighet, revitaliserende og forfriskende.

Egenskaper: Alger har en umiddelbar fuktighetsgivende effekt, noe som gjør huden myk og smidig. Alger er også effektive antioksidanter, noe som betyr at de beskytter mot frie radikaler som forårsaker aldring av huden. Denne masken passer for alle hudtyper, og er perfekt for deg med tørr og sensitiv hud, og for deg som ønsker å forebygge mot aldringstegn.

Energizing: Yuzu

Glød og energi

Forfriskende, energigivende og revitaliserende

Egenskaper: Yuzu er en japansk sitrusfrukt, og sies å være den ultimate ingrediensen for deg som ønsker å oppnå strålende glød og en gjennomfuktet hud med jevn hudfarge. På grunn av sitt rike innhold av vitamin C, er Yuzu med på å bekjempe skadelige frie radikaler som forårsaker tegn på aldring som rynker og fine linjer. Denne frukten er i slekt med druefrukt, mandarin og sitron, som er hudpleieingredienser med bevist effektivitet, og har lignende hudfordeler. Jevnlig bruk av yuzu bidrar til å opprettholde hudens helse og støtter fornyelsesprosessen. I tillegg virker den som en naturlig toner og bidrar til å gjøre huden jevn og med en fin glød.

Exfoliate: Pink Pearl

Lysnende og jevner ut hudtonen.

Lysnende, eksfolierende og jevner hudtonen.

Egenskaper: Perler er først og fremst kjent for sine lysnende egenskaper. Knust perle kan bidra til å hemme tyrosinase-enzymet som er ansvarlig for produksjon av melanin, som danner pigment i huden. Perler har dessuten flere enzymer som virker eksfolierende på huden, et viktig steg i hudpleierutinen som gjør huden klar og strålende. Taurin er en aminosyre som finnes i perler, den hjelper til med regenerering av hudcellene og virker fuktighetsgivende. Perle er dessuten en rik kilde til antioksidanter som bidrar til å redusere aldringsprosesser i huden.

Bruk:

1) Rengjør og tørk huden.

2) Påfør ett jevnt lag med fingertuppene/maskekost fra under øyebenet. Unngå øye-leppeområdet.

3) La masken virke i 20-25 minutter, eller til den er helt tørr.

4) Dra forsiktig masken av ansiktet fra ytterkanten og oppover. Skyll av eventuelle rester.

5) Tørk huden, og påfør din daglige hudpleie.

PeelOff_howto-02

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s