Bubble Masks

bubble_gruppe_rett.png

Alle boblemaskene har en rensende og energigivende effekt på huden. Når masken kommer i kontakt med luft, blir strukturen omdannet til et bobleskum. Med denne typen maske tilføres fukt og oksygen til huden. Oksygen under trykk er kjent for å få ingredienser til å penetrere dypere ned i huden, og gir energi og glød.

Exfoliate: Pink Pearl

pinkpearl_front_hvit.jpgLysnende og jevner ut hudtonen.

Lysnende, eksfolierende og jevner hudtonen.

Egenskaper: Perler er først og fremst kjent for sine lysnende egenskaper. Knust perle kan bidra til å hemme tyrosinase-enzymet som er ansvarlig for produksjon av melanin, som danner pigment i huden. Perler har dessuten flere enzymer som virker eksfolierende på huden, et viktig steg i hudpleierutinen som gjør huden klar og strålende. Taurin er en aminosyre som finnes i perler, den hjelper til med regenerering av hudcellene og virker fuktighetsgivende. Perle er dessuten en rik kilde til antioksidanter som bidrar til å redusere aldringsprosesser i huden.

Cleanse: Charcoal

charcoal_front_hvit.jpgRensende og mattende

Fjerner døde hudceller og er dyprensende, mattende og poresammentrekkende.

Aktivt kull er kjent for å rengjøre i dybden, har stor evne til å absorbere overflødig talg og redusere sorte prikker. Kull vil også redusere blankhet, noe som gir en matt, klar og balansert hud. Aktivt kull er helt naturlig og skånsomt for huden, og kan derfor ofte brukes selv av de med meget sensitiv hud. Denne masken har dessuten en eksfolierende effekt, og fjerner dermed døde hudceller for en klar og glatt hud, og har antibakterielle egenskaper som motvirker irritasjoner i huden.

Glow: Pomegranate

glow_front_hvit1.jpgGlød og energi

Forfriskende, energigivende og revitaliserende

Egenskaper: Granatepler er rike på vitaminer som er kjent for å ha en god effekt på grå og gusten hud, og kan forbedre hudtonen slik at du får ny glød, og en sunn og vakker hud. Granatepler inneholder blant annet vitamin C, som gir en strålende hud fordi den lysner og jevner ut hudtonen, og er en kraftig antioksidant.

 

 

Bruk:

1) Rengjør og tørk huden

2) Åpne forpakningen og brett masken ut. Fjern den beskyttende plastfilmen og legg masken på ansiktet. Begge sider kan benyttes.

3) Tilpass masken på ansiktet, glatt ut eventuelle luftbobler og rynker for optimal effekt. Nå vil masken begynne å boble.

4) La masken virke i 10-15 minutter

5) Ta av masken og skyll bort overflødig serum og bobler. Påfør din daglige hudpleie.

Bubble_mask_HowTo-02

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s