Bio-Cellulose Masks

BioCell_Gruppe_rett

Bio-cellulose er et fiberråstoff som stammer fra kokosvann. Dette råstoffet har en ekstra god absorberingsevne som gjør at ingrediensene trekker lett inn i maskene, og kan derfor tilføre huden veldig mye av de aktive ingrediensene som masken består av.  Bio-cellulose-fibrene gjør at masken er veldig fleksibel, myk og kommer i tett kontakt med ansiktshuden. Den føles som «ditt andre hudlag», og gir deg 20-30 minutter med ren velvære.

Hydrate: Algae

biocell_hydrate_front_hvit.jpgFuktighetgivende og forfriskende.

Intens fuktighet, revitaliserende og forfriskende.

Egenskaper: Alger har en umiddelbar fuktighetsgivende effekt, noe som gjør huden myk og smidig. Alger er også effektive antioksidanter, noe som betyr at de beskytter mot frie radikaler som forårsaker aldring av huden. Denne masken passer for alle hudtyper, og er perfekt for deg med tørr og sensitiv hud, og for deg som ønsker å forebygge mot aldringstegn.

 

Glow: Pomegranate

biocell_glow_front_hvit.jpgGlød og energi

Forfriskende, energigivende og revitaliserende

Egenskaper: Granatepler er rike på vitaminer som er kjent for å ha en god effekt på grå og gusten hud, og kan forbedre hudtonen slik at du får ny glød, og en sunn og vakker hud. Granatepler inneholder blant annet vitamin C, som gir en strålende hud fordi den lysner og jevner ut hudtonen, og er en kraftig antioksidant.

 

 

Detox: Green tea

biocell_detox_front_hvit.jpgRensende og mattende

Virker dyprensende, mattende og motvirker urenheter.

Egenskaper: Grønn te har en beroligende effekt på rød, irritert og uren hud. Teens antibakterielle egenskaper bidrar også til å redusere urenheter, og motvirker nye utbrudd. I tillegg inneholder grønn te antioksidanter som kan motvirke hudaldring og redusere solskader. Denne masken er perfekt for en kombinert hudtype, og for alle hudtyper når huden er i ubalanse.

 

Nourish: Avocado

biocell_nourish_front_hvit.jpgFuktighetsgivende og reparerende

Intens pleiende, beroligende og reparerende.

Egenskaper: Avokado er full av sunne fettstoffer, vitaminer og antioksidanter som til sammen gir en pleiende cocktail til huden din. Avokado gir intens fuktighet, og har en lindrende effekt på sensitiv hud. Denne masken er perfekt etter en lang dag i solen, den kan bidra til å forhindre solskader og reduserer solbrenthet, noe som igjen forebygger aldring av huden.

 

Calming: Honey

honey.pngReparerende og mykgjørende

Fuktighetsgivende, beroligende og forebygger aldring.

Egenskaper: Honning er en fantastisk ingrediens som har vært brukt i alle år til både hudpleie og mye annet, og som har svært mange gode egenskaper. En av dem er å tilføre huden intens fuktighet som gir en myk, smidig og glatt hud. Honning er også rik på antioksidanter og har antibakterielle egenskaper, noe som bidrar til å motvirke både aldringstegn og urenheter i huden. Honning kan dessuten lysne arr, og har en lindrede effekt på solbrenthet. Denne masken er perfekt for alle hudtyper.

Exfoliate: Pink Pearl

pearl.pngLysnende og jevner ut hudtonen.

Lysnende, eksfolierende og jevner hudtonen.

Egenskaper: Perler er først og fremst kjent for sine lysnende egenskaper. Knust perle kan bidra til å hemme tyrosinase-enzymet som er ansvarlig for produksjon av melanin, som danner pigment i huden. Perler har dessuten flere enzymer som virker eksfolierende på huden, et viktig steg i hudpleierutinen som gjør huden klar og strålende. Taurin er en aminosyre som finnes i perler, den hjelper til med regenerering av hudcellene og virker fuktighetsgivende. Perle er dessuten en rik kilde til antioksidanter som bidrar til å redusere aldringsprosesser i huden.

Anti-age: Caviar

caviar.pngOppstrammende og reduserer linjer og rynker

Hudfornyende, fuktighetsgivende og gjenoppretter elastisitet

Egenskaper: Kaviar er rik på vitaminer, mineraler, aminosyrer og omega-3 fettsyrer, som alle har gode effekter på huden. Kaviar inneholder blant annet selen og kalium, som bidrar til å øke hudens elastisitet. Huden vil også tilføres rikelig med fuktighet. Masken er rik på antioksidanter som vitamin A, D og E, som beskytter huden mot ytre påvirkninger som fremskynder aldringsprosessen, og bidrar til å reparere eksisterende skader i huden.

Bruk:

1) Rengjør og tørk huden

2) Åpne forpakningen og brett masken ut. Denne masken har 2 beskyttelseslag (B og C) fjern lag B, legg masken på ansiktet, hold i masken mens du fjerner lag C.

3) Tilpass masken på ansiktet, glatt ut eventuelle luftbobler og rynker for optimal effekt. Overflødig serum kan påføres på halsen.

4) La masken virke i 20-30 minutter

5) Ta av masken og masser forsiktig slik at overflødig serum trekker inn i huden. Det er ikke nødvendig å skylle av etter bruk.

BioCell_howto

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s