Sheet Masks

sheetgruppe-e1527759440317.png

Hurtigvirkende sheet-masker som følger ansiktsformen og gir huden optimal fuktighet og pleie, raskt og enkelt. Maskene har høy absorberingsevne, noe som innebærer at de tilfører huden rikelig med aktive ingredienser. Duken gjør at serumet ikke fordamper bort, men at så mye som mulig av serumet penetrerer inn i huden slik at du får maksimal effekt av ingrediensene.

K-Mee Sheet Masks finnes i fire forskjellige varianter med forskjellige effekter.  Det er ikke nødvendigvis bare én maske som passer din hudtype, det kan være flere, ettersom hudens tilstand endrer seg i løpet av året grunnet klima, stress, årstid, forurensing og andre faktorer som påvirker huden vår.

Fordelene med sheet-masker er at de er effektive og enkle å bruke, og du trenger ikke vaske av maskene etter bruk. Bruk dem gjerne daglig, morgen eller kveld, tilpasset hudens tilstand akkurat den dagen.

Hydrate: Algae

hydrate_front_hvit.jpg

Fuktighetsgivende og forfriskende.

Intens fuktighet, revitaliserende og forfriskende.

Egenskaper: Alger har en umiddelbar fuktighetsgivende effekt, noe som gjør huden myk og smidig. Alger er også effektive antioksidanter, noe som betyr at de beskytter mot frie radikaler som forårsaker aldring av huden. Denne masken passer for alle hudtyper, og er perfekt for deg med tørr og sensitiv hud, og for deg som ønsker å forebygge mot. aldringstegn.

Detox: Green tea

detox_front_hvit.jpg

Rensende og mattende

Virker dyprensende, mattende og motvirker urenheter.

Egenskaper: Grønn te har en beroligende effekt på rød, irritert og uren hud. Teens antibakterielle egenskaper bidrar også til å redusere urenheter, og motvirker nye utbrudd. I tillegg inneholder grønn te antioksidanter som kan motvirke hudaldring og redusere solskader. Denne masken er perfekt for en kombinert hudtype, og for alle hudtyper når huden er i ubalanse.

Glow: Pomegranate

Glow_Front_HvitGlød og energi

Forfriskende, energigivende og revitaliserende

Egenskaper: Granatepler er rike på vitaminer som er kjent for å ha en god effekt på grå og gusten hud, og kan forbedre hudtonen slik at du får ny glød, og en sunn og vakker hud. Granatepler inneholder blant annet vitamin C, som gir en strålende hud fordi den lysner og jevner ut hudtonen, og er en kraftig antioksidant.

 

Nourish: Avocado

Nourish_Front_HvitFuktighetsgivende og reparerende

Intens pleiende, beroligende og reparerende.

Egenskaper: Avokado er full av sunne fettstoffer, vitaminer og antioksidanter som til sammen gir en pleiende cocktail til huden din. Avokado gir intens fuktighet, og har en lindrende effekt på sensitiv hud. Denne masken er perfekt etter en lang dag i solen, den kan bidra til å forhindre solskader og reduserer solbrenthet, noe som igjen forebygger aldring av huden.

 

Bruk:

1) Rengjør og tørk huden

2) Åpne forpakningen og brett masken ut. Fjern beskyttelseslaget og legg masken på ansiktet. Begge sider av masken kan benyttes.

3) Tilpass masken på ansiktet, glatt ut eventuelle luftbobler og rynker for optimal effekt.

4) La masken virke i 10-20 minutter

5) Ta av masken og masser forsiktig slik at overflødig serum trekker inn i huden. Det er ikke nødvendig å skylle av etter bruk.

Sheet_mask_how_to

 

Kommentarer er stengt.